top of page

social media 
beheer

Social media management is voor iedere onderneming waardevol. Maar het neemt ook veel kostbare tijd in beslag. Door jouw social media kanalen te beheren zorg ik dat jij je weer kan richten op andere belangrijke zaken binnen jouw onderneming. 

MVM_6050.jpg
MVM_6050.jpg

//social media management 

Een sterke merk identiteit gaat door op social media. Het geeft snel weer wat jouw expertise is en je neemt je doelgroep mee in de klantbeleving. Social media is een van de eerste touch points om jouw doelgroep te bereiken, overtuigen én te behouden. 

 Als social media manager zorg ik voor continuïteit en creativiteit op jouw social media kanalen. Er wordt gekeken naar de doelgroep en waar zij zich bevindt, de geschikte tone of voice, en de juiste look & feel. Ieder kwartaal maak ik nieuwe foto's en video's, waardoor jouw content altijd up-to-date is. Zo behoud ik het beoogde doel altijd in stand. Dat leidt tot een ijzersterk online visitekaartje. 

werkwijze

Voorbereiding is key. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om jouw bedrijf in kaart te brengen. Daarna wordt er een op-maat-gemaakte strategie toegepast om het hoogst haalbare voor jouw onderneming te bereiken. 

01. 

de onderneming

Online marketing is maatwerk. Niet elke onderneming is hetzelfde dus niet elke aanpak is hetzelfde. Voordat we aan de slag gaan beantwoord je vragen over jouw onderneming: wie ben jij, waar sta je voor en wat zijn jouw kernwaarden?

 

03. 

content plan 

Nu we jouw onderneming en doelgroep in kaart hebben gebracht, vindt er ieder kwartaal een content shoot plaats. Vooraf aan de fotoshoot ontvang je een moodboard met de besproken look & feel. Samen selecteren we de locatie, outfits en/of benodigdheden. Na de shoot krijg je de foto’s/video’s binnen 14 dagen aangeleverd op een digitale beeldbank. 

02. 

de doelgroep

Vervolgens kijken we naar jouw doelgroep. Wie wil je benaderen? Wie is jouw ideale klant? Met deze informatie kijk ik waar zij zich bevinden, wat zij belangrijk vinden en hoe zij gebruiken maken van sociale media.  

04. 

social media planner

De social media planning kan gemaakt worden! Met een social media planner zet ik elke maand de posts met de daarbij behorende tekst, hashtags, locatie en tags klaar. Nadat jij akkoord hebt gegeven zorg ik dat de posts en stories wekelijks automatisch geplaatst worden. Dan kan jij je weer focussen op andere belangrijke zaken. 

social media
abonnementen

abonnementen

basis

Op-maat-gemaakt social media plan 

2 posts per week

waarvan 1 Instagram reel per maand

stories en community management

ieder kwartaal foto en videoshoot 

foto's op digitale beeldbank

hashtag onderzoek

eenmalige restyling 

// vanaf €399,- per maand

plus

Op-maat-gemaakt social media plan 

3 posts per week

waarvan 2 Instagram reels per maand

stories en community management

om de 2 maanden foto en videoshoot

foto's op digitale beeldbank

hashtag onderzoek

eenmalige restyling 

// vanaf €599,- per maand

// ABONNEMENT op maat 

Online marketing is maatwerk. Het kan dus voorkomen dat jouw onderneming meer baat heeft aan een op-maat-gemaakt pakket. Wil je bijvoorbeeld meer posts? Meer video's? Of heb je andere wensen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

social
media
clients

// CONTACT ME

Klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen kijken we naar de beste aanpak voor jouw bedrijf. 

social media clients

MVM_5203.jpg
bottom of page